Willejenta på farten!

"Plutselig" ble det kaos. Vi viste om den snøen som skulle komme og da burde vi ha brøytet alle veiene til klokka 06.00 vel? det gjorde vi å, men det syntes ikke. Var overraskende mange som faktisk hadde forståelse, men det vil alltid være noen som helst skulle hatt brøytet hver halvtime og brøytekanten ditt pepper'n gror.

Jeg skal ærlig innrømme å si jeg var litt lei en periode når jeg skjønte at dette ikke var gjort på en dag. Når jeg hørte jeg skulle kjøre snøfreser hadde jeg veldig lyst til å bare dra hjem. Jeg begynte å bli greit sliten, tross noen timer søvn. Tenkte i mitt stille sinn » åssen skal jeg klare å lære noe nytt nå?» Satte nå på denne fresen med hjelp fra Jan Hestbråten fra Multimaskin som forklarte hvem knapper jeg skulle bruke og hvordan jeg skulle kjøre. Dro ut, kjørte to meter, dønn tett. Kom ut noen gloser og pusta litt, prøvde på nytt etter å ha staka ut snøen, kjørte 4 meter, dønn tett. Hadde mest lyst til å legge på røret, men pusta med magen og innså at det er best å prøve seg frem når alle sover og ingen er i veien. Dyp konsentrasjon og jaggu var det ålreit å prøve noe nytt nok engang.

Et lite klipp fra uken som har gått ligger nå på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Fu1lzVXAC2w&t=9s